غذاگردی

غذاگردی در سریلانکا؛«فیش آمبول» را فراموش نکنید!

اهالی حرفه ای گردشگری می دانند که یکی از بهترین کشورهای آسیایی برای خوردن انواع غذاها کشور سریلانکا  است.

تنوع نژاد و فرهنگ مردم و همچنین طبیعت این کشور بر غذاهای مردم این سرزمین تاثیر گذاشته به طوری‌که ممکن است یک غذا را در هر کدام از شهرهای سریلانکا با طعم های متفاوتی تجربه کنید.

پیشنهاد می کنیم در  سریلانکا میل کردن انواع ماهی ها و سبزیجات تازه را از دست ندهید؛ زیرا میوه ها و سبزی های تازه  در این کشور به نسبت ایران طعم متفاوتی دارند.

پیشنهاد ویژه به مسافران سریلانکا غذای معروف فیش آمبول (fish ambul thiyal) است که از ترکیب برنج، سبزیجات تازه، ادویه کاری و فلفل تند تهیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا