گوناگون
مهم:کسانی که زیاد خیار و گوجه می خورند این مطلب را بخوانید
خیار و گوجه فرنگی دو میوه ی بسیار با خاصیت که روزانه تمام خانواده ها حتما مورد استفاده قرار می دهند بخصوص در سالادها. تحقیقات جدید بیان می کنند که خیار و گوجه فرنگی را نباید با هم خورد.
خیار و گوجهفرنگی جزو رایجترین صیفیهای مصرفی ما ایرانیها در فصل تابستان هستند که معمولا بیشترمان هم پس از خوردن آنها دچار دلدرد میشویم.
در مورد این دو صیفی پرطرفدار باید بدانید که خیار بوتهای طبع سرد و تری دارد اما طبع خیار چنبر، گرم و تر است.
با این حساب، افرادی که با خوردن خیار معمولی سردیشان میکند، میتوانند از خیار چنبر بهجای آن استفاده کنند یا خیار بوتهای را با اندکی نمک،رازیانه، مویز، عسل یا زیره بخورند. ضمن اینکه پوست کندن خیار بوتهای هم راه سادهتری برای تعدیل سردی طبع آن است.