غذاگردی

غذاگردی در گرجستان؛تو سلطانی خاچاپوری!

اگر به ترکیه و یا کشورهای حوزه دریای مدیترانه سفر کرده باشید، می‌دانید که غذاهای مشترک زیادی بین این کشورها وجود دارد که هر کدام در عین شباهت مواد اولیه دارای طمع های مختلفی هستند.

کشور گرجستان دارای متنوع‌ترین شکل غذاهای آسیایی- اروپایی است که با ذائقه ما ایرانی ها هم سازگاری دارد.

اگر قصد سفر به این کشور زیبا را دارید، می توانید غذاهایی همچون خینکالی، چخبیلی، چاکاپولی را امتحان کنید اما غذای معروف گرجستان که طرفداران فراوانی دارد خاچاپوری است.

این غذا از خانواده‌ی پیتزاها به شمار می‌آید که از تخم مرغ، پنیر و انواع سبزیجات معطر در آن استفاده می‌کنند. خاچاپوری را می‌توان به عنوان یک وعده‌ی غذایی مجزا و یا در کنار سایر خوراک ها نوش جان کرد. ا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا