غذای هواپیمایی ایران ایر در سفر استانبول

ایران ایر یکی از بهترین و قدیمیترین شرکتهای هواپیمایی ایران است که سفرهای داخلی و خارجی را در بالاترین سطح کیفی برگزار میکند. یکی از مقاصد پروازی این ایرلاین محبوب استانبول است.
اغلب مسافران میخواهند بدانند که پرواز تهران استانبول چند ساعت است و طی پرواز چگونه از آنها پذیرایی میشود؟ اگر شما نیز قصد سفر به استانبول زیبا را دارید، با ما همراه شوید تا با پاسخ این دو سوال بیشتر آشنا شویم.
پرواز تهران استانبول چند ساعت است؟
برای اطلاع از آن که پرواز تهران استانبول چند ساعت است؟ باید طول مسیر پروازی آن را بدانیم. مسیر پروازی تهران استانبول 2040 کیلومتر است. این مسیر در شرایط نرمال در بازه زمانی سه تا چهار ساعت طی خواهد شد. طول مدت پرواز در صورت وجود شرایط جوی نامناسب ممکن است از چهار ساعت نیز بیشتر شود.
هر ایرلاین در طول مدت سفر برای رفاه حال مسافران خود برنامههای مختلفی در نظر میگیرد. پذیرایی از مسافران یکی از مواردی مهمی است که نشان دهنده احترام به آنها بوده و باعث میشود خستگی سفر را کمتر احساس کنند. ایرلاین ایران ایر از نظر پذیرایی از مهمانان یکی از بهترین ایرلاینهای ایرانی است. در ادامه بیشتر با خدمات پذیرایی این ایرلاین آشنا خواهیم شد.
کیترینگ غذایی هواپیمایی ایران ایر
کیترینگ غذایی شرکت هواپیمایی ایران ایر عنوان یکی از بزرگترین کیترینگهای خاورمیانه را داشته و به بهترین شکل از مسافران خود در طول پرواز پذیرایی میکند. این کیترینگ در سال 1346 تاسیس شد و با ارائه منو غذایی منطبق با اصول تغذیه، استفاده از بهترین مواد اولیه و بهرهمندی از به روز ترین تجهیزات یکی از بهترین کیترینگهای خاورمیانه است.
همه غذاهای مورد استفاده به تائیدیه صحت بهداشتی بودن غذا در در آزمایشگاههای پیشرفته و توسط اشخاص متخصص میرسد. همچنین تمامی منو پذیرایی با اصول GHP و GMP مربوط به ایمنی و سلامت غذا انطباق کامل دارد. از جمله گواهی نامههای کیترینگ ایران ایر میتوان به ایزو 2008-9001، گواهی نامه HACCP، ایزو 2005-22000 و کسب استاندارد NACI از مرکز ملی تائید صلاحیت ایران اشاره کرد. بنابراین این کیترینگ به کیترینگ هما نیز نامیده شده است، خیال شما را بابت بهداشت، ایمنی، کیفیت و سلامت غذا آسوده خواهد کرد.
کیترینگ ایران ایر در فرودگاههای مختلف
در فرودگاه مهرآباد کیترینگ هما در ساختمانی به مساحت 8033 متر مربع ساخته شده است. در این مجموعه کارهای مربوط به آماده سازی و تولید غذا، بخش اداری و انبار با استانداردهای جهانی قرار دارد. در این آشپزخانه بیش از 1000 نفر در چهار شیفت کاری مشغول به کار هستند. در این مجموعه روزانه بیش از 32000 سرویس غذای سرد و گرم و میان وعده برای پروازهای داخلی و خارجی تهیه میشود.
در فرودگاه امام خمینی نیز کیترینگ هما شعبه دیگری در زمینی به مساحت 16000 متر مربع دارد. این ساختمان در سه طبقه ساخته شده و بخشهای آزمایشگاههای کنترل شیمیایی و دیگر تجهیزات پیشرفته و تهیه و تولید مواد غذایی در آن انجام میشود. کیترینگ ایران ایر علاوه بر تهران در شهرهای شیراز، اصفهان، مشهد و تبریز نیز شعبه دارد.
منوی غذایی و امکانات پذیرایی
در منو غذایی کیترینگ ایران ایر در سفر به استانبول میتوانید انواع میان وعده، غذاهای سرد و گرم و نوشیدنیهای مختلف را ببینید. از جمله امکانات پذیرایی ایران ایر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- میان وعده با دمنوشهای مختلف و بیسکویت
- دریافت کیف هدیه از طرف هواپیمایی هما
- امکان انتخاب غذا از منو انتخاب شده
- سرو غذا در ظروف چینی
- ارائه غذا مخصوص افراد دیابتی
- ارائه غذا بدون کلسترول
- ارائه غذاهای رژیمی
- ارائه غذاهای گیاهی بدون گوشت
- ارائه انواع غذاهای دریایی
- ارائه منو غذایی مخصوص کودکان مانند پوره سیب زمینی، گوشت و میوه تازه
- غذاهای رژیمی پزشکی
انواع وعدههای اصلی و میانوعده در سفر هوایی
با توجه به زمان سفر و مدت آن، در هر سفر هوایی میتوان صبحانه، میان وعده و ناهار و شام سرو کرد.
- صبحانه معمولا در ساعت چهار تا 9 صبح سرو شده و از چای، قهوه، مربا و عسل، تخم مرغ، عدسی، خوراک لوبیا و مواد دیگر استفاده میشود.
- میان وعده در ساعات 9 صبح تا 11 و دو بعد از ظهر تا شش سرو شده و در آن از خوراکیهایی مانند میوه، دسر، اسنک، شیرینی یا کیک استفاده میشود.
- ناهار معمولا در ساعات 11 تا سه ظهر و شام در شش عصر تا 12 شب سرو میشود. وعده غذایی در هر ایرلاین میتواند با ایرلاینهای دیگر متفاوت است.