گوناگون

طرز تهیه سس گوجه‌فرنگی در خانه /فوت و فن خوشمزه شدن سس کچاپ

سس گوجه‌فرنگی از آن چاشنی‌هایی است که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود؛ اما هر محصول کارخانه‌ای به دلیل افزودنی‌هایش ضررهایی هم دارد. چه بهتر که وقتی از یک محصول خوراکی زیاد استفاده می‌کنیم، خودمان در خانه آن را تهیه کنیم.

ایرنا:سس گوجه‌فرنگی از آن چاشنی‌هایی است که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود و پیوندی که با غذاهای فست‌فودی دارد، جدانشدنی است. به همین دلیل هم است که علاقه زیادی به این سس وجود دارد؛ اما به هرحال هر محصول کارخانه‌ای به دلیل افزودنی‌هایش ضررهایی هم دارد. چه بهتر که وقتی از یک محصول خوراکی زیاد استفاده می‌کنیم، خودمان در خانه آن را تهیه کنیم. سس گوجه‌فرنگی را هم می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه ۳ نوع سس خانگی خوشمزه
طرز تهیه سس مارگاریتا | سس مخصوص پیتزا را به راحتی در خانه درست کنید
مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۱۰ عدد
سرکه سفید یا بالزلمیک: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۶ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
فلفل سفید و انواع ادویه‌های دلخواه: به میزان دلخواه

طرز تهیه سس گوجه‌فرنگی در خانه | فوت و فن خوشمزه شدن سس کچاپ

طرز تهیه و دستور پخت سس گوجه‌فرنگی
۱. برای تهیه سس گوجه فرنگی در منزل لازم است ابتدا گوجه فرنگی‌ها را از سمت پایین به صورت به شکل + برش دهید.

۲. سپس داخل قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید گوجه‌ها را در درون قابلمه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

۳. بعد از مدت ذکر شده گوجه‌ها را از درون قابلمه بیرون آورید و بعد از اینکه گوجه‌ها خنک شدند پوست آنها را بگیرید.

۴. سپس گوجه فرنگی‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به همراه ۴ حبه سیر آنها را در درون قابلمه بریزید و سپس قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و در قابلمه را ببندید.

۵. بعد از ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی‌ها را از قابلمه به صافی مناسبی بریزید و با کمک پشت قاشق گوجه‌ها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود.

۶. سپس آب گوجه فرنگی صاف شده را داخل قابلمه تمیزی بریزید و دوباره قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. می‌توانید دو حبه سیر نیز به آب گوجه‌ها اضافه کنید تا سس کچاپ شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.

۷. بعد از چند دقیقه روغن زیتون و سرکه و فلفل سایه و نمک و هر نوع ادویه دلخواهی را به سس اضافه کنید.

۸. بعد از این که سس به غلظت مناسبی رسید آن را از روی شعله گاز بردارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا