غذاگردی

این سبزی قاتل فشار خون است/مسافری از روسیه!

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده است که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می شود.

ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون می شود.

دیگر خواص ترخون:

جلوگیری از رشد سلول های سرطانی

این سبزی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان ، باعث می شود تا از رشد سلول های سرطانی پیشگیری شود.

حفظ سلامت قلب

ترخون یک سبزی معطر است که باعث می شود از بیماری های قلبی جلوگیری شود. این سبزی دارای خواص ضدالتهابی است که از آسیب دیدن رگ ها جلوگیری می کند. ترخون دارای پتاسیم نیز هست که باعث تنظیم انقباض قلب می شود.

کاهش قند خون در بیماران دیابتی

ترخون دارای فیبرهای رژیمی است؛ این امر به بدن کمک می کند تا قندخون به صورت ویژه کنترل شود. اگر دیابت دارید ترخون مصرف کنید.

جلوگیری از کم خونی

ترخون دارای آهن است؛ آهن برای تولید گلبول های قرمز خون موثر است. آهن موجود در ترخون باعث جذب راحت ویتامین سی در بدن می شود. اگر دچار کم خونی هستید ترخون را به رژیم خود اضافه کنید.

خاستگاه اصلی ترخون در دره‌های آبرفتی روسیه و نواحی غربی آمریکای شمالی بوده‌است اما اکنون پرورش آن در تمام نقاط ایران معمول است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا