گوناگون

۳ غذای مهم که مانع از ابتلا به کرونای خطرناک می شود

کرونای طولانی‌مدت، طاقت‌فرسا است و به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی رخ می‌دهد، بنابراین به منظور ایجاد یک سیستم ایمنی قوی باید به بهبود سلامت روده کمک کنیم. مصرف مواد غذایی سالم و دوری از غذاهای ناسالم باعث بهبود سلامت روده می‌شود.

با وجود اینکه علائم گونه اومیکرون ویروس کرونا بسیار خفیف‌تر از دلتا است، اما ممکن است باعث بروز عوارض شدید شود. کرونای طولانی‌مدت یکی از این عوارض در نظر گرفته شده است. برخی افراد حتی پس از بهبود یافتن از بیماری کووید -۱۹ نیز تا مدت‌ها درگیر علائم آن هستند، به طوری که تست کرونای آن‌ها منفی است، ولی از بعضی علائم بیماری مانند از دست دادن حس بویایی و چشایی، سرفه، ضعف و درد مفاصل رنج می‌برند.
کرونای طولانی‌مدت، طاقت‌فرسا است و به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی رخ می‌دهد.

بنابراین هم‌اکنون که موج جدیدی از بیماری کووید -۱۹ به دلیل شیوع گونه اومیکرون آغاز شده، رعایت اقدامات پیشگیرانه از اهمیت زیادی برخوردار است. عملکرد سیستم ایمنی بدن انسان تا حد زیادی به سلامت روده بستگی دارد، بنابراین به منظور ایجاد یک سیستم ایمنی قوی باید به بهبود سلامت روده کمک کنیم. مصرف مواد غذایی سالم و دوری از غذاهای ناسالم باعث بهبود سلامت روده می‌شود. در ادامه به معرفی و بررسی چند غذا می‌پردازیم که خطر ابتلاء به کرونای طولانی مدت را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد:

کامبوجا یا چای تخمیر شده

کامبوجا نوعی نوشیدنی است که از تخمیر چای شیرین شده در یک محیط همزیست از باکتری‌های اسید استیک و مخمرها تولید می‌شود. نوشیدنی کامبوجا از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که یک هفته طول می‌کشد، چای کامبوجا آماده می‌شود. این نوشیدنی به بهبود هضم غذا و تنظیم سطح قند خون افراد کمک می‌کند. از دیگر فواید کامبوجا می‌توان به سم‌زدایی بدن و کاهش فشار خون اشاره کرد. ازآنجاکه این نوشیدنی تخمیر شده است، باعث بهبود عملکرد روده می‌شود.

کفیر یا شیر تخمیر شده

کفیر یک محصول تخمیری از شیر است که دارای طعم خفیف اسیدی بوده و تا حدی گازدار است. این نوشیدنی از دانه‌های کفیر تولید می‌شود که حاوی باکتری‌ها و مخمر است. نوشیدنی کفیر همانند یک پروبیوتیک سودمند عمل می‌کند. به طور کلی غذاها و نوشیدنی‌های تخمیر شده حاوی باکتری‌هایی هستند که برای روده مفید است و به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک می‌کند.

کلم ترش تخمیر شده

کلم ترش نوعی ترشی کلم تخمیر شده با فواید عمده سلامتی است. این خوراکی مانند خیارشور تهیه می‌شود و در بسیاری از کشورها به عنوان غذای جانبی محبوب در نظر گرفته شده است. کلم ترش تخمیر شده سرشار از پروبیوتیک‌ها و ویتامین K۲ است؛ بنابراین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و باعث بهبود هضم غذا می‌شود. برای تهیه کلم ترش تخمیر شده به کلم سفید و مقداری نمک نیاز دارید، سپس تخمیر زمانی شروع می‌شود که مخمر و باکتری‌هایی که به طور طبیعی روی کلم و در هوا زندگی می‌کنند با قندهای موجود در کلم در تماس قرار می‌گیرند، تخمیر گیاه شرایطی را ایجاد می‌کند که باعث افزایش رشد پروبیوتیک‌های مفید می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا