گوناگون

فصل شاه میوه قاتل ریشه کنی قند خون برای همیشه فرا رسید / فرصت را ازدست ندهید

کیوی دارای شاخص گلیسمی پایین است و برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.

یک مطالعه بر روی عصاره‌های کیوی نشان داد که مصرف کیوی در تنظیم آدیپوژنز موثر است که برای جلوگیری از بیماری دیابت ضروری است.

اختلال عملکرد بافت‌های چربی در بدن به شدت در توسعه مقاومت به انسولین و دیابت دخالت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا